Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

CK HOTELS a. s. - Český Krumlov

Pracovní pozice Hotelový recepční / Hotel Ebersbach a Depandance Edward Kelly / CK HOTELS a.s.

Místo výkonu práce Široká 77
Vnitřní Město
38101 Český Krumlov
Okres: Český Krumlov
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Mzda Od 26 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 04. 2023
Co říká CK HOTELS a. s. o pozici Hotelový recepční / Hotel Ebersbach a Depandance Edward Kelly / CK HOTELS a.s. Rodinný 4* hotel v Českém Krumlově hledá recepční/ho. Požadujeme komunikační znalost angl. a základní uživatelskou povědomost o práci na PC (Microsoft Word, Outlook atd..). Zbytek zaučíme. Hledáme recepční na 12 hod. směny - 15 služeb v měsíci. Jde o fyzicky nenáročnou práci ve velmi příjemném kolektivu luxusního rodinného hotelu v samém centru Českého Krumlova. Váš věk u nás nerozhoduje, naopak oceníme Vaši spolehlivost a loajálnost. Pokud tedy máte o podobnou práci vážný zájem, tak neváhejte zaslat průvodní dopis spolu s životopisem a kontaktujte nás prosím na emailu: management@hotelebersbach.cz , Tel: 776 410 910 Požadujeme: velmi dobrou znalost anglického jazyka (slovem i písmem), znalost dalších jazyků je výhodou, znalost MS Word, Outlook atd.. Čistý a upravený vzhled, příjemné vystupování. Znalost rezervačního systému Previo je výhodou, ale není nutností. Vše naučíme. Trestní i finanční bezúhonnost je nutností Pracovní směna: denní směny (vždy 12-ti hodinových) dle pracovního rozpisu (měsíčně průměrně 15 směn) Vzdělání: minimálně středoškolské s maturitou Úvazek: HPP Výše finančního ohodnocení: 26 000 hrubého. Pohovory proběhnou dle dohody s uchazečem.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Dvousměnný provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt CK HOTELS a. s.
Široká 77
Vnitřní Město
38101 Český Krumlov
Kontaktní osoba Personální odd.

Místo výkonu práce na mapě

Široká 77, 38101 Český Krumlov - Vnitřní Město

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1472 uživatelů