Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Fokus Labe, z.ú. - Ústí nad Labem

Pracovní pozice Lékař/ka - psychiatr

Místo výkonu práce Stroupežnického 1372 / 9
Ústí nad Labem-centrum
40001 Ústí nad Labem
Okres: Ústí nad Labem
Požadovaný stupeň vzdělání VŠ Magisterské
Mzda Od 36 700 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 2
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 01. 2023
Co říká Fokus Labe, z.ú. o pozici Náplň práce: Budete člen týmu Centra duševního zdraví Ústí nad Labem Budete součástí multidisciplinárního zdravotně/sociálního týmu, který klade důraz na podporu klientů v jejich přirozeném prostředí. Spolu s kolegy budete poskytovat komplexní individualizovanou psychosociální péči a to jak formou ambulantní, tak formou terénní (domácí návštěvy, asertivní péče) ve vytyčeném regiony (Ústecko) Budete pracovat s lidmi s vážným duševním onemocněním (s psychotickými, afektivními a dalšími vážnými duševními poruchami). Budete navazovat a udržovat spolupráci s odborníky v péči o duševní zdraví v regionu. Práce s hodnotami a filosofií Recovery Požadujeme: Specializační zkouška v oboru Psychiatrie nebo její plánované složení v dohledné době. Zájem o práci s klienty vážně duševně nemocnými a jejich rodinami. Respekt ke klientům a jejich zkušenostem. Motivaci vyjít ze zajetých kolejí psychiatrické praxe. Chuť jít vstříc moderním trendům v péči o duševní zdraví. Inovativního ducha, odhodlání a vnímat věci z více úhlů pohledu. Morální bezúhonnost. Řidičský průkaz sk.B - aktivní řidič Nabízíme: 5 týdnů dovolené, služební počítač, služební telefon, sleva na firemní produkty, včetně stravy Kontakt: na uvedený e-mail.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Fokus Labe, z.ú.
Stroupežnického 1372 / 9
Ústí nad Labem-centrum
40001 Ústí nad Labem
Kontaktní osoba Mgr. Jana Hostovská

Místo výkonu práce na mapě

Stroupežnického 1372/9, 40001 Ústí nad Labem - Ústí nad Labem-centrum

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1264 uživatelů