Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

KOVOTREND s. r. o. - Fryšták

Pracovní pozice Techničtí přípraváři zakázek

Místo výkonu práce Tovární 402
76316 Fryšták
Okres: Zlín
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Mzda Od 25 000 do 35 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 03. 2023
Co říká KOVOTREND s. r. o. o pozici TECHNIČTÍ PŘÍPRAVÁŘI ZAKÁZEK 25 000-35 000 Kč/měsíc Kovotrend s.r.o. Tovární 402 Fryšták 763 16 Okres Zlín Práce na HPP SŠ vzdělání stavebního nebo technického směru POPIS PRACOVNÍ NABÍDKY komplexní příprava zakázky-objednávky a poptávky materiálů, logistika znalost práce v CAD programu-2D kreslení (Briscad, AutoCad) tvorba kladečských plánů a detailů opláštění vč. výpisu prvků příprava podkladů pro realizaci zakázek zajišťování nejvhodnějších subdodavatelů k realizovaným zakázkám spolupráce se stavbyvedoucím a rozpočtářem znalost práce na PC (Word, Excel, Outlook) mimořádné zásobování realizovaných staveb kontrola evidence skladových zásob skladu-spojovací materiál samostatnost, odpovědnost, spolehlivost, komunikativnost, aktivní přístup ochota učit se nové věci ochota k týmové práci řidičský průkaz sk. B-aktivní řidič NABÍZÍME-BENEFITY Zázemí stabilní úspěšné české firmy Zajímavou práci v dobrém kolektivu 25 dní řádné dovolené Příspěvek na penzijní pojištění 8400 Kč/rok Příspěvek ze sociálního fondu (např. na dovolenou) 10-15000 Kč Příspěvek na stravování přímo do mzdy Mobilní telefon Firemní sportovní a společenské aktivity V případě, že Vás náš inzerát zaujal, pošlete strukturovaný životopis. Kontaktní osoba: Barbora Provazníková provaznikova@kovotrend.cz tel: 739 015 052
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt KOVOTREND s. r. o.
Tovární 402
76316 Fryšták
Kontaktní osoba Barbora Provazníková

Místo výkonu práce na mapě

Tovární 402, 76316 Fryšták

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 691 uživatelů