Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Zambelli - technik, spol. s r. o. - Český Krumlov

Pracovní pozice Provozní elektrikář

Místo výkonu práce Tovární 177
Domoradice
38101 Český Krumlov
Okres: Český Krumlov
Požadovaný stupeň vzdělání Střední odborné (vyučen)
Mzda Od 160 do 195 Kč/hod.

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 11. 2022 do 31. 10. 2023
Co říká Zambelli - technik, spol. s r. o. o pozici Chcete se stát součástí týmu, který prostřednictvím oprav a preventivní údržby přispívá k bezchybné výrobě krbových kamen a kovových komponentů do nábytkářského průmyslu? V současné době hledáme kolegu/kolegyni na pozici provozní elektrikář do 2směnného provozu. Nabízíme: " nástupní sazbu hodinové mzdy 140,- Kč " po zkušební době postupné navyšování mzdy dle produktivity a kvality odvedené práce v rozmezí 145,- až 190,- Kč " nadstandardní příplatek za mimořádnou práci na odpolední a noční směně " příplatek za případnou pohotovost " měsíční a pololetní odměny " měsíční bonus za 100% podíl na hospodářském výsledku ve výši 2000,- Kč Požadujeme: " týmový hráč s ochotou učit se nové věci a chutí do práce " minimálně střední odborné vzdělání bez maturity v oboru elektro nebo strojírenství " praxi na obdobné pozici se zaměřením na elektro údržbu a opravu výrobních strojů a zařízení " způsobilost dle vyhlášky č. 50/§ 6 a vyšší " znalost čtení elektro dokumentace " dobré diagnostické schopnosti a manuální zručnost " svářečský průkaz je pro Vás výhodou Zaměstnanecké výhody: " odměny dle odpracovaných let ve firmě a dle životních jubileí " odměnu za doporučení nového zaměstnance ve výši 10000,- Kč " odměnu za příchod na mimořádnou směnu ve výši 150,- Kč " firemní stravování s příspěvkem zaměstnavatele " 5 týdnů dovolené " příspěvek na dopravu " příspěvek při narození dítěte " příspěvek na penzijní připojištění " zvýhodněný firemní telefonní paušál " zvýhodněné vedení bankovního účtu " vzdělávací kurzy " sportovní, kulturní a wellness firemní akce i pro rodinné příslušníky " další benefity zaměřené na oblast podpory zdraví (např. Dny zdraví, balíčky na podporu imunity…) Kontakt: Dočkalová Jana, tel.: 773 751 926, e-mail: jana.dockalova@zambelli.com
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Dvousměnný provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Zambelli - technik, spol. s r. o.
Tovární 177
Domoradice
38101 Český Krumlov
Kontaktní osoba Jana Dočkalová

Místo výkonu práce na mapě

Tovární 177, 38101 Český Krumlov - Domoradice

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 995 uživatelů