Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

BEUMER Group Czech Republic a.s. - Ústí nad Labem

Pracovní pozice Projektový/vá manažer/ka

Místo výkonu práce Nové Aleje 220
Božtěšice
40340 Ústí nad Labem
Okres: Ústí nad Labem
Požadovaný stupeň vzdělání VŠ Bakalářské
Mzda Od 30 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 01. 2023
Co říká BEUMER Group Czech Republic a.s. o pozici Jsme inženýrsko-dodavatelská společnost, která se specializuje na technologie pro přepravu, manipulaci a skladování sypkých hmot. Náplň práce: " realizace zadaného projektu v souladu s kalkulací projektu, smlouvou a časovým harmonogramem " vedení projektových prací, reporting vedení " spolupráce s oddělením nákupu při zajištění subdodávek v rámci projektu " spolupráce s konstrukčním oddělením při tvorbě technického řešení zakázky " komunikace se zákazníkem i subdodavateli v průběhu projektu " komunikace s obchodním oddělením při získávání zakázek Požadujeme: " VŠ technického směru (nejlépe strojní) " zájem pracovat na mezinárodních projektech " komunikativní znalost CJ a AJ podmínkou " předchozí praxe s vedením projektů v průmyslu min. 2 roky " organizační a komunikační schopnosti, samostatnost, logické uvažování " schopnost vysokého pracovního nasazení, odolnost vůči stresu " znalost nástrojů projektového řízení MS Project a SAP výhodou " základní orientace v normách " základní znalost práce v AutoCad " schopnost čtení strojní výkresové dokumentace, elektro výhodou " řidičský průkaz sk. B " platná certifikace PMP velkou výhodou Nabízíme: " stravenky, 13. plat, 5 týdnů dovolené, služební mobil Kontakt:
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Pružná pracovní doba
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt BEUMER Group Czech Republic a.s.
Nové Aleje 220
Božtěšice
40340 Ústí nad Labem
Kontaktní osoba Ing. Marie Kumpánová

Místo výkonu práce na mapě

Nové Aleje 220, 40340 Ústí nad Labem - Božtěšice

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 481 uživatelů